Referenciáink

Referenciáink

A Szenkirályi Ásványvíz Kft. kereste meg Cégünket 2013 tavaszán, hogy vizsgáljuk felül az érvényben lévő mobil távközlési szerződését, mivel rendkívül magasnak találták a Mobil Szolgáltató felé fizetett költségeiket. Cégünk felvette a kapcsolatot a Mobil Szolgáltatókkal, és több hónapos egyeztetések után a Szentkirályi hívásszokásait figyelembe véve, sikerült a legoptimálisabb és a legköltséghatékonyabb tarifákat elérni számukra. Így a havi rendszeres számláikból közel 50%-os megtakarítást tudtunk elérni a Szentkirályi számára Mobil Szolgáltató váltás nélkül.

Részletek >

A cégről röviden:

A Szentkirályi ásványvíz felfedezése 1989-ben a Vitapress Kft. tulajdonosának, Balogh Sándornak volt köszönhető. Az induló családi vállalkozás szörp és üdítő gyártásával kezdett foglalkozni Szentkirályon, Kecskeméttől 20 km-re. Az előállításhoz szükséges nagy mennyiségű víz miatt a cég telephelyén kutat fúrtak, amit bevizsgáltattak, és a laboratóriumi vizsgálatok során kiderült: nagy tisztaságú és egyedi ásványanyag tartalmú vizet találtak.

1994-től a Vitapress Kft. palackozta és forgalmazta az ásványvizet, majd 2003-ban Balogh Levente megalapította a Szentkirályi Ásványvíz Kft-t. Kezdetben a családi vállalkozás nem engedhette meg a jelentős költségekkel járó kommunikációt és reklámokat, így a terjesztés kisebb mértékben, minimális segítséggel ment a maga útján…

…mígnem 2004-ben a Szentkirályi ásványvíz a legszigorúbb szabályok szerint ítélő szakmai bírák döntése alapján a világ legjobb ásványvize lett: szénsavmentes kategóriában elnyerte a párizsi Aqua-Eauscar-díjat, maga mögé utasítva a világ híres, nagy múltú ásványvizeit. A család a kezdetektől tudta, hogy magas tisztaságú ásványvízre leltek, amit a nemzetközi elismerés is igazolt.A Vitapress Kft. 1989-ben alakult. Az elmúlt több, mint 20 év alatt dinamikusan fejlődött, napjainkra mind Magyarországon, mind a régióban a gyermekpezsgő-piac meghatározó szereplőjévé vált.

 

Részletek >

A világon elsőként a Vitapress Kft. gyártott az egész palackot beborító, zsugorfóliába csomagolt gyermekpezsgőt. A vidám figurák és a pezsgő ünnepi varázsa hamar belopta magát a gyermekek és a felnőttek szívébe szerte a világon. Az ünnepi hangulat és a születésnapi partik elengedhetetlen kellékévé váltak a szőlő, alma, eper és barack ízben készülő gyermekpezsgők. Négy kontinens 45 országában dolgoznak partnereikkel azon, hogy folyamatosan megújuló kínálatukkal kivívják a kisebb és nagyobb gyermekek elismerését.

Disney licensz alapján gyártott termékeik méltán népszerűek Magyarországon: A Miki Egér, Micimackó, Verdák, A Karib Tenger Kalózai, Princess (Hercegnők), Repcsik, Csingiling gyermekpezsgők egyre több helyen kaphatók.

Warner licenszes termékeik, Tom és Jerry valamint Scooby Doo grafikával hamar népszerűvé váltak régiónkban.

A Vitapress Kft. saját grafikával ellátott termékei “Dino Party és La Boum” a legkisebbeket és a tiniket célozzák meg, ezen kívül egy igazi karácsonyi csomagolást is megjelentettünk Christmas Party néven.


A FINEX-et 2006-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy már működő hitelközvetítő vállalkozásokat juttasson olyan előnyökhöz, amelyek megszerzése egyébként csak több éves kemény munka és dinamikus fejlesztés eredményeként lenne elérhető számukra.

Részletek >

Az átgondoltan felépített rendszer már a kezdetektől komoly és sikeres alapokat nyújtott a partnereknek és a hálózatnak is ahhoz, hogy az egyénileg alig-alig elérhető előnyöket kézzel fogható forintokra válthassák. A Finex nem sokkal az indulást követően már messze felülmúlta célkitűzéseit: rövidesen több száz hitelügyintéző partner csatlakozott a hálózathoz, akik máris 24 bankkal és hitelintézettel / pénzintézettel működhettek együtt.


A 24 H Logistics Kft. 2001-ben alakult, logisztikával, és szállítmányozással foglakozik, országos lefedettséggel.

Részletek >

Cégünk 100 %-ban magyar tulajdonban van, ezért nagy hangsúlyt fektet a magyar vállalkozásokkal való együttműködésre. Raktárunk, és központi irodánk Budapesten található, ahol a logisztikai feladatokat, illetve a cégvezetéssel kapcsolatos feladatokat ellátjuk.

Emellett, minden megyeszékhelyen, és több nagyvárosban rendelkezünk területi képviselettel, és raktárhelységgel. Cégünk közel 100 fő alkalmazottal, és több mint 50 fős alvállalkozói kollégával végzi a mindennapos szállítási feladatokat.

Gépkocsiparkunk, közel 70 gépkocsiból áll, a kis áruszállító furgontól, 3,5 t kisteherautón át, egészen a 18 t emelőhátfalas tehergépkocsiig. Cégünk 2005 óta az ISO 9001:2000 szabvány követelményei szerint működik, és ERP vállalatirányítási információs rendszert alkalmaz.


A SMSV KHT-t 2005 nyarán hozták létre azzal a céllal, hogy a budapesti és a Pest megyei egészségügyi ellátásba bekapcsolódjanak. Munkatársaik több éves gyakorlattal rendelkeznek az egészségügy, a szállítás, katasztrófavédelem, kárelhárítás, speciális mentés terén.

Részletek >

Az SMSV célja az volt, hogy egy olyan komplex társaságot hozzanak létre, mely képes az egészségügyi, szállítási és a mentési feladatokat gyorsan és megbízhatóan ellátni.


A Schmuck Ékszer több mint 25 éve meghatározó alakja a magyarországi ékszer-kereskedelemnek.

Részletek >
Kis- és nagykereskedelmi üzlethálózatuk széles kínálattal várja ügyfeleiket 14 franchise ékszerszalonukban, amelyből 12 szalon Budapest jelentősebb kereskedelmi központjaiban (Westend City Center, Mamut, Aréna Pláza, Pólus Center, Ferenc Körút, Family Center Auchan bevásárló központok, Köki Terminál) található.

Vidéken pedig Kecskeméten találja meg üzletüket. Több mint hetven munkatársuk családias légkörben végzi munkáját. Ötvöseik a szakma legjobbjai közül kerültek ki, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az ékszerkészítés terén. Vásárlóiknak a hagyományos garancia mellett díjmentes szolgáltatásokat is nyújtunk.


A Hál-Ép Kft. tevékenységi területei:Távközlési hálózatépítés, tervezés, engedélyeztetés, hagyományos hálózatépítés, optikai hálózat építés.

Részletek >
Tevékenységünk felöleli a kapcsolástechnikai eszközök telepítésének kivételével a hálózat építés-tervezés egészét úgy réz, (hagyományos és koaxiális) mint optikai vezetőjű kábelek tekintetében. Partnereink igényeinek megfelelően építünk „kulcsra kész” hálózatokat (tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, átadás, a használatba vételi engedély megszerzésével bezárólag), vagy kizárólag a kivitelezést illetve a tervezést végezzük el.

A kivitelezési munkákat a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt dolgozóink végzik el. Geodétánk és tervezőinkkorszerű számítógépes hálózaton és plotteren végzik munkájukat. A vállalat tevékenységének 90 %- át közbeszerzési illetve társasági meghívásos pályázatokon nyeri el.

Folyamatosan törekszünk megrendelőink számára a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani, amelynek eredményességét tükrözi, hogy a Magyar Telekom Nyrt. az 1999 és 2005 években az “Év Beszállítója” címet adományozta cégünknek, illetve a beszállítói minősítésekben a Hál-Ép Kft., mint „Ajánlottan alkalmas” minősítéssel szerepel a nyilvántartásokban, továbbá a megrendelőinktől kapott referenciaigazolásokban jó minősítéssel szerepelünk.


Az 1996-ban alakult One Telecom Kft. teljes körű megoldásokat kínál partenerei részére a távközlési hálozatok megvalósítása és üzemeltetése terén.

Részletek >
A projectek kezdeti fázisától a sikeres átadáson át a hálozat karbantartásig kínál megoldásokat.A cég évek óta kiemelkedő szolgáltatást nyújt vezetékes és vezeték nélküli hálozatok üzemeltetésében és fenntartásában.

Vállalatunk 1997 óta rendelkezik ISO Minőségbiztosítási rendszerrel.


STRABAG Magyarország. A STRABAG – a STRABAG SE egyik legfőbb márkaneve – az építőipar minden területén jelen van és meghatározó, jelentős európai építőipari vállalatként az egész világra kiterjedően tevékenykedik.

Részletek >
A konszern mint vezető építőipari szolgáltató Közép- és Kelet-Európában több, mint 500 helyszínen több, mint 73.600 főt foglalkoztat, építőipari szolgáltatásainak értéke közel 12,8 milliárd euró.

Csapatkoncepciójával a STRABAG modulokra épülő üzleti tevékenysége széles spektrumát ajánlja megbízóinak, amely minden fontos, építéssel kapcsolatos feladatot magában foglal – az ajánlatadástól a tervezésen és a kivitelezésen át a fennakadásmentes üzembehelyezésig.


Jobb élelem egy jobb világnak. A svájci székhelyű Syngenta a világvezető agrárvállalata, amely innovatív kutatással, fejlesztésekkel és technológiákkal kötelezte el magát a fenntartható mezőgazdaság mellett.

Részletek >

Vállalatunk, amely világszerte piacvezető a növényvédelemben és harmadik a nagy értékű vetőmagvak területén, mintegy 26.000 embert foglalkoztat több mint 90 országban. Növényvédő szerei és vetőmagjai, szolgáltatásai és sokrétű szakmai tevékenysége révén a hazai agrárszférának is az egyik legjelentősebb szereplője.

A Syngenta elkötelezett a fenntartható mezőgazdaság mellett. Ehhez innovatív kutatás-fejlesztéssel járul hozzá. 2009-ben cégünk mintegy 960 millió USD-t invesztált kutatás-fejlesztési tevékenységbe. Felhalmozott tapasztalataink és ötleteink révén olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre, amelyek javíthatják az emberek egészségét, ellátását, környezetét és életminőségét.


Main Systems. Sikeres és eredményes vállalkozásként hosszú évek óta nyújtunk szakértő és innovatív megoldásokat a professzionális javításhoz és karbantartáshoz a gazdasági élet különböző területein dolgozó felhasználók számára.

Részletek >

Széles termékpalettánk mindig a megfelelő megoldást kínálja a mindennapi kihívásokra, amelyekkel a szakemberek – technikusok, karbantartók, szerelők stb. – találkoznak.

A mindennapokban jól képzett és kompetens munkatársaink gondoskodnak partnereink átfogó és professzionális kiszolgálásáról. Szakszerű, helyszíni demonstrációkon mutatják be termékeink sokoldalúságát, és az anyagok személyre szabott, optimális felhasználási lehetőségeit.

Egy európai cégcsoport részeként ügyelünk arra, hogy termékeink megfeleljenek az Európai Unió egészségügyi és biztonságtechnikai előírásainak, amit ügyfeleink is nagyon fontosnak tartanak.


A Sejtbank, Európa vezető őssejtbankjának, a Cryo-Save regionális képviselője. A 3 kontinensen, 40 országban működő nemzetközi intézet világszerte elismert tudományos szakemberei és számos szakmai kapcsolata révén jelentős szerepet vállal az őssejtekkel kapcsolatos tudományos munka elősegítésében, tevékenységét a legkorszerűbb technológiával, a legmagasabb színvonalon végzi.

 

Részletek >

A Sejtbank Magyarországon elsőként, a Cryo-Save Európában az elsők között nyújtotta az őssejtek megőrzésének lehetőségét, mára pedig több százezer szülő bizalmát élvezi, azzal, hogy gyermekük őssejtjeinek őrzését rájuk bízta.


A svájci Emil Frey csoport magyarországi leányvállalata 1993-óta azon dolgozik, hogy a minőségi Toyota, Subaru és Mitsubishi gépjárművek értékesítésében és szervizelésében méltó módon képviseltesse magát hazánkban.

 

Részletek >

Ahogyan azt a cég alapítója, Emil Frey úr 1935-ben leírta: “üzleti filozófiám arra épül, hogy ügyfeleim felé kizárólag minőségi árut és szolgáltatást értékesítek kedvező áron, (…) és biztosak lehetnek abban, hogy pénzükért a megfelelő szolgáltatást kapják.” Bár 1935 óta nagyot változott a világ, ezek a célok a mai napig nem változtak. Elsődleges, hogy kiváló ár/érték arányú termékekkel, és mindenekelőtt kiváló minőségű szolgáltatással megbízhatóan, hosszú távon álljunk az Önök rendelkezésére. Hiszünk benne, hogy a japán minőséget ötvözve a svájci megbízhatósággal Ügyfeleink teljesen elégedettek lesznek.

Végezetül engedjék meg, hogy a fentiekre egyfajta személyi garanciát is vállaljak. Vállalatunk szervezeti felépítése lehetővé teszi, hogy ügyfeleinkkel a lehető legszemélyesebb kapcsolatot alakítsuk ki. Ha úgy érzik, hogy bemutatótermünkben és szervizünkben problémájuk nem nyert megoldást, ígérem, hogy személyesen is minden tőlem telhetőt megteszek majd az Önök kifogástalan, gördülékeny kiszolgálása érdekében.

Bízom benne, hogy az Emil Frey Autócentrum szolgáltatásaival mindig teljesen elégedett lesz, ahogy a múltban, úgy a hosszú távú jövőben is.


A Jump Fitness Magyarország egyik legkorszerűbb fitness gépekkel felszerelt központja. A 600 nm2 alapterületű teremerőssége a fitness részleg, amelyben különleges, az amerikai hadsereg által is tesztelt Nautilus, NordicTrack és Freemotion géppark áll a vendégek rendelkezésére.

 

Részletek >

A Nautilus gépeket testépítő-fitness szakemberek, valamint orvosok és mérnökök együttes munkával fejlesztették ki. A Jump Finess-ben minden együtt van ahhoz, ami a testi, lelki, szellemi fejlődéshez szükséges: kellemes hangulat, jó társaság, motiváló környezet. A szauna, szolárium, vitamin bár pedig további olyan szolgáltatások, amelyek a vendégek kényelmét szolgálják.


Debt Invest Zrt. Célunk: Olyan kiemelkedő megoldások ajánlása és megvalósítása, melyek hozzájárulnak ügyfeleink és munkatársaink sikereinek eléréséhez. Olyan szolgáltatás nyújtása, mely nem pusztán egy kijelölt feladatot teljesít, hanem értékeket közvetít.

Részletek >

Ez az ami ügyfeleinket sikeressé és elégedetté teszi – és ez az ami minket úttörőként emel ki a pénzügyi szolgáltatók sokaságából. Magyarország legjobb szolgáltató cégeként, az Ön Faktoring partnereként szeretnénk elismertté válni.


Dr. Card – Missziónk: „Egy olyan egészségügyi információs rendszert hoztunk létre, amely kortól, nemtől, lakhelytől függetlenül mindenki segítségére lehet, ha probléma van. S ha nincs is baj segít kényelmesen, gyorsan és biztonságosan intézni orvosi ügyeinket.

Hisszük, hogy egy olyan rendszert alakítottunk ki, amely mindenki számára elérhető és megfizethető, hogy együtt tehessünk az egészségügyi rendszerünk fejlődéséért.”

Részletek >

Fontos

A hivatalos szervekkel, biztosítókkal és orvostársadalommal együttműködve, de azoktól függetlenül tevékenykedünk, hogy elsődlegesen az Ön érdekeit tarthassuk szem előtt.

A Dr. Card számára nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik hasonló értékrendszerrel bírnak, mint a Dr.Card csapata.


A SeniorComputer Számítástechnikai szaküzletet a Szi Ti Naft KFt. üzemelteti 2007 óta. Cégünk fő szlogenje – Mi gépeket alkotunk!

 

Részletek >

Ezen célkitűzés keretében szerzünk be, építünk, javítunk, fejlesztünk mindent, ami hardware. Igyekszünk kielégíteni a legszélesebb vásárlói igényeket az “okos” telefonoktól, a komplett vállalati rendszerekig, akár a használteszközök értékesítésén át.