A tökéletes választás

Amikor az ember élete egyik legboldogabb napjára készül, mert kapott egy gyűrűt és megkérték a kezét, és az esküvőjét szervezi rengeteg dolog szakad egyből a nyakába. Persze édes a teher, de egy idő után, a nagy keresgélésben olyan, mintha rádőlne az egész feladatkör, és hajlamos a stresszelésre, az idegeskedésre, így pedig a rossz döntések meghozatalára sajnos. Én nem akartam ezt a hibát elkövetni semmiképp sem, főleg azért, mert tudom, hogy a jó szolgáltatói gárda a kulcsa a jó esküvőnek. Ők ugyanis ha helyükön vannak, és tényleg profik, tökéletes módon képesek teljesíteni a vállalt feladatukat és kezelni a helyzeteket, akkor nagy baj már nem lehet, a jó hangulat garantált.

Ami egy kicsit más témakör, a fotós témaköre. Én nagyon sok képet végig néztem, és rá is jöttem, hogy nem elég, ha valaki jó képeket csinál, hanem az is szükséges, hogy velünk egy szimpátia alakuljon ki, hiszen egész nap ő lesz velünk kísér minket mindenhova, és muszáj, hogy jól érezzük magunkat a társaságában, mert egyébként feszengés lesz az egész nap. Próbáltam tehát úgy választani fotóst, hogy ajánlások alapján, a képek végig böngészése után egy személyes találkozóval megismerhessük és el tudjuk dönteni, hogy megfelelő lenne-e a közös munka a nagy napon számunkra is.

A https://szalaibalazs.hu/ oldalon láttam, hogy Balázs képei igen gyönyörűek, és a bemutatkozó anyaga is nagyon meggyőzött minket, ezért kértünk egy személyes találkozót tőle, ahol nem is maradt bennünk hála a jó égnek több kétely. Tudtuk, hogy vele szeretnénk eltölteni a nagy napunkat, és azt is, hogy mindamellett, hogy tökéletes képek fognak születni az esküvőnk minden fontos pillanatáról, nagyon jól fogjuk magunkat érezni a társaságában, és az esetleg bennünk felmerült feszült érzéseket is nagyon gyorsan és könnyedén fogja tudni oldani a tökéletes humorérzékével. Ő volt számunkra a tökéletes választás, és ezt a képek is bizonyítják.