Hallottál már ilyenről?

Nemrég azon kezdtem el morfondírozni, hogy a régi ipad készülékem lecserélem, és beszerzek egy újabb modellt. Az a baj, hogy hozzám minden annyira hozzám nől. Mondhatnám úgy is, ahogyan a férjem szokta, hogy gyűjtögető vagyok, mert hát mindent megtartok, semmit sem szeretek kidobni, de a dolog ettől sokkalta élesebb, ugyanis nekem mindig kifejezetten rossz érzésem van, ha valamilyen régi eszközt beteszek a fiókba és egy újat kezdek el használni. Mert hát mit tudnék vele tenni? Tudom jól, hogy többé nagy valószínűséggel elő sem fogom venni, de elajándékozni nem igazán tudom, mert nem nagyon van a környezetemben olyan, akinek oda tudnám adni, eladni nem szeretném, mert nagyon sok idő és macera az egész. Onnantól kezdve hogy a rengeteg kérdésre válaszolnom kellene tudni, odáig hogy találkozni kellene, megmutatni a készüléket, valószínűleg többször el sem jönnének. Szóval nekem erre sem időm, sem pedig energiám nem igazán van. És nem is szeretném.

Azon gondolkodtam, hogy használt kereskedésbe beadom, de nagyon vegyes kereskedéseket találtam csak, és legtöbbször úgy tudtam volna beadni a telefonomat, hogy ha ott veszem az újat. De nekem senki sem volt annyira szimpatikus hogy ezt megtegyem, ráadásul igen kedvezőtlen árakon dolgoztak mindig ezek az emberek. A férjem azonban mutatott valami egészen elképesztően fantasztikus megoldást a problémámra.

Az ipad felvásárlás témaköre ugyanis nem is annyira üres, pontosabban kifejezetten egy csapatot találtunk rá, de azok viszont tökéletesek. Megbízhatóak és rendkívül jól lehet velük kommunikálni. Jó áron dolgoznak nagyon, és ha szükséges, akkor fel is tudják újítani az eladásra előkészített eszközt, mert minden részletéhez értenek ezeknek a készülékeknek. Engem nagyon meggyőztek, és be is adtam az ipad készülékem. Megmondom őszintén, hogy az újat is rajtuk keresztül szereztem be, bár sosem gondoltam hogy ez velem valaha elő fog fordulni. Náluk előfordult, és mindenkinek csak ajánlani tudom őket.