Legújabb partnereim

Én közel hat éve alapítottam a cégemet, és ma már tudom, hogy rengeteg hibát elkövettem az alapok letételénél, ami azt eredményezte, hogy kifejezetten sokáig nem tudtam magára hagyni a céget és a kollégákat az operatív működés tekintetében sem. Ma már teljesen máshogy fognék neki az alapításnak, de hála a jó égnek azt mondhatom, hogy egyrészt még időben fordultam segítségért, és így tökéletesen sikerült átalakítani mindent az erősebb alapokért, másrészt pedig volt annyi tartalékunk, hogy bőven meg tudtuk oldani így is a piacon maradást és a termelést.

Ma már azt mondhatom, hogy hála a jó égnek teljesen máshogy, sokkal stabilabban és megbízhatóbban működik a cég akkor is, ha én nem tudok jelen lenni, mert a vállalkozás menedzsment feladatait végzem éppen. Ennek tükrében pedig rengeteg új megrendelés és projekt kezdődött a cégben, aminek hatására mára már tényleg kényelmi fejlesztéseket is végig tudunk vinni a vállalati működésen.

Nem is olyan régen hoztunk be a működésbe egy teljes céges telefonos flottát, ami egyrészt hihetetlen lelkesedést keltett a munkavállalóinkban, másrészt pedig nagyon megkönnyítette a folyamatos kommunikációt és az emberek elérhetőségét. Bár kicsit meggyűlt a bajunk a megfelelő xiaomi szervíz csapat megtalálásával, de egy tökéletes ajánlás és egy kis kutatómunka után megtaláltuk a xiaomiszervizshop.hu csapatát, akikkel nagyon meg vagyunk elégedve. Rendkívül precíz, pontos és gyors munkát végeznek számunkra, amit ráadásul elég jó áron is kínálnak, és ami még fontosabb, hogy teljesen feddhetetlenek, tehát maximális bizalom és biztonság mellett tudjuk rájuk bízni az eszközeink javítását. Azt gondolom bárki számára segítség egy ilyen profi cég szolgáltatása, és csak ajánlani tudom őket mindenkinek, nem csak céges eszközök esetében, hanem magánszemélyként egyaránt.